Je i regjistruar? Logohu ketu.

Nese ke harruar fjalekalimin kliko linkun e meposhtem per te kerkuar risetimin e tij.
Kliko ketu per te risetuar fjalekalimin.

Deshiron te regjistrohesh? Regjistrohu ketu.

 • Pseudonimi mund te permbaje vetem numra, shkronja te medha ose te vogla dhe nenvizime.

 • Fjalekalimi duhet te permbaje te pakten:

  • Nje shkronje te madhe(A..Z)
  • Nje shkronje te vogel (a..z)
  • Nje numer (0..9)

  Fjalekalimi duhet te jete te pakten 6 germa i gjate.

 • Fjalekalimet duhet te perputhen identikisht.

Cfare ofron sherbimi premium?

Sherbimi premium eshte nje sherbim i ri qe faqja jone ka filluar te ofroje. Kundrejt nje pagese modeste (5 USD/muaj), ti mund te shijosh gjithe filmat dhe serialet qe ofron faqja jone pa reklama, pa mungesa dhe me shpejtesi me te larte. Per momentin ky eshte i vetmi sherbim qe ofrojme, por me vone ka shume mundesi te shtojme sherbime te reja, si p.sh. mundesine per te votuar per seriale apo filma qe deshironi te perkthehen prej nesh, apo te tjera sherbime qe mund te kerkohen prej perdoruesve, por kjo ne varesi interesit qe do te kete per sherbimin premium.

Video Demonstrim

Se fundmi te lutemi ta shikosh kete edhe si nje vleresim per punen dhe seriozitetin tone te deritanishem, dhe si nje ndihme per ne per te vazhduar ta mbajme aktive faqen tone dhe ta zgjerojme sa me shume dhe sa me shpejt te mundemi me filma dhe seriale te reja! Te faleminderit per interesimin! Si gjithmone, te urojme shikim te kendshem!