Dollhouse me titra shqip

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur asnje te re nga serialet me titra shqip!

  • Tituj te Tjere: Shtepia e kukullave
  • Zhanri: fantashk, thriller, drame
  • Prodhuar ne vitet: 2009-2010
  • Sezonet: [1-13], [14-26]
  • Perditesimi i fundit: 25.09.2017
  • Statusi: I Perfunduar

Regjia: Joss Whedon, David Solomon, Tim Minear

Aktoret: Eliza Dushku, Elizabeth Craft, Sarah Fain, Steven S. DeKnight, Enver Gjokaj

Pershkrim i shkurter:
Seriali shtjellon ngjarjet rreth nje korporate qe drejton shume institucione te jashteligjshme, te quajtura "Shtepi Kukullash", ne te gjithe boten, ku individe te perdorur si Aktive, ose Kukulla, programohen me personalitete te perkohshme. Shume kliente pasanike i punesojne Kukullat me shuma te madhe parash per qellime te ndryshme, si festa, favore seksuale, misherime te fantazive te ndryshme, vrasje me pagese, etj.

Megjithate, teknologjia eshte e re dhe efektet e saj afatgjata mbi Kukullat jane ende te panjohura. Nje prej Kukullave, e quajtur "Eko", shfaq nje aftesi te pazakonte, duke asksesuar personalitetet e shumta qe i jane programuar ne tru dhe duke krijuar mbi to nje personalitet te ri, te ndergjegjshem. Gjate ngjarjeve te ndryshme korporate fillon ta shtyje teknologjine ne fusha te reja, dhe prej kesaj lindin probleme etike, me te cilat duhet te perballen si kukullat edhe drejtuesit e ketyre institucioneve, pasi ato mund te ndikojne ne te gjithe boten...

Lexo me shume...

Dollhouse me titra shqip Episodi ...