Hija e se Shkuares me titra shqip

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur asnje te re nga serialet me titra shqip!

  • Tituj te Tjere: Merhamet
  • Zhanri: romance, drame
  • Prodhuar ne vitet: 2013-2014
  • Sezonet: [1-1000]
  • Perditesimi i fundit: 21.01.2021
  • Statusi: Ne Pauze

Regjia:

Aktoret: Ozgu Namal, Ibrahim Celikkol, Burcin Terzioglu, Mustafa Ustundag, Yasemin Kay Allen, Turgut Tuncalp, Erkan Kolcak Kostendil, Dilara Aksuyek, Kivanc Kasabali

Pershkrim i shkurter:
Nje avokate e suksesshme takon dashurine e saj te humbur te femijerise pas 13 vjetesh te braktisjes se famijes se saj abuzive. Ky takim e detyron te perballet me te shkuaren traumatike dhe te kerkoje per familjen e humbur dhe fatin e tyre tragjik.

Lexo me shume...

Hija e se Shkuares me titra shqip Episodi ...