Ribashkimi me titra shqip

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur asnje te re nga serialet me titra shqip!

  • Tituj te Tjere: Vuslat
  • Zhanri: drame, romance, aksion
  • Prodhuar ne vitet: 2019-2019
  • Sezonet: [1-80]
  • Perditesimi i fundit: 08.06.2020
  • Statusi: Ne Pauze

Regjia:

Aktoret: Kadir Dogulu, Devrim Ozkan, Mehmet Ozgur, Pelin Uluksar, Umit Kantarcilar

Pershkrim i shkurter:
Azizi eshte nje djale i pasur,qe punon si menaxher ne kompanine e prinderve te tij. Ne momentin qe dashurohet me Feriden, fillon te vendosi ne pikepyetje veten dhe jeten e tij. Feride ben nje jete te qete dhe perpiqet te ndihmoje familjen e saj. Por nje dite ajo behet deshmitare e nje vrasjeje te bere nga Azizi. Ne kete proces jeta e saj dhe e Azizit nderthurren me njera tjetren. Azizi do te dashurohet me Feriden por Feride megjithese terhiqet nga ai, nuk e le krenaria t'i afrohet.

Lexo me shume...

Ribashkimi me titra shqip Episodi ...