Sarasvaticandra me titra shqip

Na ndiq ne Facebook per te mos humbur asnje te re nga serialet me titra shqip!

  • Tituj te Tjere: Saraswatichandra
  • Zhanri: drame, romance
  • Prodhuar ne vitet: 2013-2014
  • Sezonet: [1-446]
  • Perditesimi i fundit: 04.04.2017
  • Statusi: I Perfunduar

Regjia: Arvind Babbal, Sharad Pandey

Aktoret: Gautam Rode, Jennifer Winget, Varun Kapoor, Shiny Doshi.

Pershkrim i shkurter:
Sarasvaticandra eshte nje djalosh aristokrat i ri, djali i Laxminandanit dhe i Saraswatit. Nena e tij, Sarasvati, ka kryer vetevrasje kur Sarasi ka qene ne moshe te vogel dhe babai i tij eshte martuar me Gumanin, nje grua egoiste dhe mizore, qellimet e te ciles nuk i di askush. Ajo ka nje djale me babane e Sarasit, me emrin Dani, qe eshte i sjellshem dhe altruist.

Babai i Sarasit organizon me mbelseri martesen e Sarasit me Kumud Desain, vajzen e mikut te tij te ngushte. Megjithate Sarasi nuk pranon te martohet dhe i shkruan nje leter Kumudit per ta informuar ate. Ajo e kishte pranuar propozimin per martese dhe i thote Sarasit se nuk mundet ta refuzoje kete martese pasi nuk ia thote dot kete babait te saj, per ceshtje nderi. Sarasi largohet nga Dubai dhe shkon ne fshatin ku jeton Kumudi. Me kalimin e kohes aty ai afrohet me familjen e Kumudit dhe dashurohet me Kumudin. Por pas nje romance te shkurter nje kthese e papritur e fatit do t'i ndaje dy te rinjte dhe ata do te kalojne shume peripeci per te rigjetur dahsurine e tyre dhe per t'u ribashkuar...

Lexo me shume...

Sarasvaticandra me titra shqip Episodi ...